پایانه بار بندرعباس و بندر شهید رجایی به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند کاهش ۳.۵ درصدی قیمت نفت در بازار‌های جهانی | بازار‌ها سیگنال پایان تنش‌ها را دریافت کردند؟ نانوایی‌ها در تهران اجازه تعطیلی ندارند کمبود آرد و نان وجود ندارد وضعیت فعلی کشت و توزیع برنج در کشور چطور است؟ در زمان دورکاری ادارات، بازنشستگان کشوری با شماره ۲۵۰۰ تماس بگیرند آرامش در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) واکنش کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی به ادامه درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تعویض ۳۰۰ هزار چراغ گازی پرمصرف با LED در خراسان رضوی اعلام نرخ طلا فعلاً متوقف شد + علت توزیع بموقع تمام کالا‌های موردنیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی بپرهیزند سخنگوی دولت: حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز خواهد شد+ فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضرورت کاهش مصرف آب هر شهروند مشهدی از ۱۲۰ به ۷۰ لیتر در شبانه‌روز در شرایط کمبود آب | با چه روش‌هایی مصرف آب را کاهش دهیم؟

  • کد خبر: ۳۳۴۹۸۶
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
ضرورت کاهش مصرف آب هر شهروند مشهدی از ۱۲۰ به ۷۰ لیتر در شبانه‌روز در شرایط کمبود آب | با چه روش‌هایی مصرف آب را کاهش دهیم؟
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در حال حاضر، سرانه مصرف آب هر شهروند مشهدی در شبانه‌روز ۱۲۰ لیتر است که این عدد طبق استاندار‌دهای جهانی در شرایط بحران آب، می‌تواند به ۷۰ لیتر کاهش یابد.

حسین اسماعیلیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به ضرورت آگاهی‌بخشی به مردم درخصوص کاهش بارش‌ها و کمبود آب در مشهد اظهار کرد: تا پایان اردیبهشت‌ماه نسبت‌به سال گذشته حدود ۴۵ درصد کاهش بارندگی داشتیم و این عدد نسبت‌به دوره آماری بلندمدت به ۴۰ درصد می‌رسد.

وی افزود: در دنیا با ۵ درصد کم‌بارشی، خشکسالی افزایش پیدا می‌کند و ضوابط و مقررات بسیاری برای جبران آن در نظر می‌گیرند. ما اکنون دچار کم‌بارشی ۴۵ درصدی شده‌ایم؛ بنابراین، جا دارد توجه ویژه‌ای به میزان مصرف آب داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد از شهروندان خواست تا از مصارف غیرضرور خود در بخش آب تا حد امکان جلوگیری کنند و گفت: برای مثال شستن فرش‌ها و موکت‌ها را از سالی یک‌مرتبه به دو سال یا بیشتر برسانیم و از شستن فرش و موکت در منزل حتماً جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: از شستن حیاط منازل و پیاده‌رو‌ها با آب، ایجاد چمن‌کاری و باغچه‌های بزرگ در فضای حیاط خانه‌ها، مجتمع‌های آپارتمانی و ادارات در بی‌آبی و خشکسالی کنونی بپرهیزیم.

اسماعیلیان بیان کرد: اگر تا پیش از این هفته‌ای یک‌بار خودرو خود را می‌شستیم، اکنون با دستمال نم‌دار این کار را انجام دهیم و فاصله زمانی آن را به دو تا سه هفته یا بیشتر افزایش دهیم و شست‌وشوی خودرو را حتماً به کارواش‌ها بسپاریم. 

وی با اشاره به اینکه کوتاه‌کردن زمان دوش‌گرفتن از دیگر راهکار‌های کاهش مصرف آب است، گفت: به شهروندان توصیه می‌شود برای استفاده از ماشین لباسشویی تا پیش از رسیدن به ظرفیت کامل از روشن‌کردن آن جلوگیری کنند. ماشین ظرفشویی را نیز در فاصله‌های زمانی کوتاه‌مدت روشن نکنند و از ظرفیت کامل آن استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با اشاره به اینکه سرانه مصرف آب در بخش خانگی در مشهد برای هر نفر در شبانه‌روز ۱۲۰ لیتر آب است، گفت: این عدد نسبت‌به متوسط کشوری پایین‌تر است و نشان‌دهنده خوش‌مصرف‌بودن شهروندان مشهدی در مصرف آب است.

وی تأکید کرد: اما در شرایط بحران آب، استاندارد سرانه مصرف آب بدون ایجاد هرگونه مشکل از لحاظ سلامت و بهداشت، برای هر نفر می‌تواند تا ۷۰ لیتر در شبانه‌روز نیز کاهش پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->